Nanne Network byter logotype

Nanne Network vill rikta ett stort tack till Alexander Salinas och hans företag Kappex som hjälpt oss att ta fram vår nya logotype. Två händer som bildar formen av ett hjärta med Nanne Network i mitten speglar stiftelsens syfte, att få barn och ungdomar att gå från utanförskap till innanförskap, bli lyssnade till samt känna värme och trygghet.

- Vi är beroende av eldsjälar som förstår vikten av att stiftelsen är ideell och därmed limiterad med ekonomiska medel som främst ska gå till att stötta organisationer samt genomföra egna aktiviteter för barn och ungdomar. Därför är vi extra tacksamma när företag som Kappex ställer upp och bidrar, säger Eddie Sars, Marknadsansvarig Nanne Network.

- När en förfrågan till samarbete med en organisation som Nanne Network dyker upp så kan vi inte säga nej. Vi på Kappex är otroligt stolta att få vara med och bidra till organisationen och barns välmående. För oss är det en självklarhet och förhoppningsvis kan vi vara med och bidra på andra sätt framöver, säger Alexander Salinas, Grundare Kappex AB.