Nanne Network Namn mitten

2020

Tidpunkt: Augusti
Organisation: Sundsvalls Damfotbollsförening
Summa: 10.000 SEK 

Så här i sommarlovstider så kör Sundsvalls Damfotbollsförening sin Plus-verksamhet varje vardag. Detta är extra viktigt nu under pandemins skugga.Barnens familjer är ofta trångbodda och har generationsboende, så barnen behöver få chans att komma ut, träffa kompisar, och ha roligt. 

Tidpunkt: Juni
Organisation: Holmalunds IF
Summa: 10.000 SEK 
Rörelse är viktigt och Holmalunds IF genomför årligen en sommarfortbollsskola vilket är viktigt att kunna fortsätta med för att barn och ungdomar ska ha aktiviteter och något att se fram emot under sommaren. 

Tidpunkt: Juni
Organisation: Löparakademin
Summa: 10.000 SEK
Löparakademin bedriver under sommaren en boot camp som syftar till att få barn att röra på sig och ha aktiviteter främst för de som inte har ett sommarhus att åka till eller på annat sätt inte kan semestra. 

Tidpunkt: April 
Organisation: Löparakademin
Summa: 10.000 SEK
I rådande läge där coronaviruset påverkar oss alla ser vi att behovet av ideella föreningars arbete bland barn och ungdomar är viktigare än någonsin. Därför väljer vi att stötta Löparakademin i deras fortsatta arbete för jämlik hälsa och social inkludering. 

Tidpunkt: April 
Organisation: BRIS
Summa: 5.000 SEK

I rådande läge där coronaviruset påverkar oss alla ser vi ett större behov hos BRIS att kunna bibehålla sin verksamhet i form av chat och telefonlinjer då antalet barn som kontaktar dem ökar i takt med den isolering och nedstängning av samhället som pågår.  

Tidpunkt: April 
Organisation: Ecpat
Summa: 5.000 SEK

I rådande läge där coronaviruset påverkar oss alla ser vi ett ökat behov av organisationer som finns till för barn och ungdomar som riskerar att utsättas för sexuella kränkningar, hot och övergrepp i takt med den isolering och nedstäning av samhället som pågår. Vi väljer att stötta Ecpat för att de ska kunna bibehålla sin verksamhet och främst telefonlinjerna. 

Tidpunkt: Februari 
Organisation: BRIS
Summa: 10.000 SEK

I rådande läge där coronaviruset påverkar oss alla ser vi ett större behov hos BRIS att kunna bibehålla sin verksamhet  i form av chat och telefonlinjer då antalet barn som kontaktar dem ökar i takt med den isolering och nedstängning av samhället som pågår.  
 

2019

Tidpunkt: December 
Organisation: Barn till Ensamma Mammor
Samarbete: Caroline Roosmark
December 2018 - Augusti 2019
Summa: 35.000 SEK

  •  I samarbete med fotografen Caroline Roosmark och genom försäljning av kalendern Sagolika Kvinnor går 15 kronor av varje såld kalender till Fryshusets Barn till ensamma mammor.

2017

Tidpunkt: December 
Organisation: Barn Till Ensamma Mammor
Summa: 50.000 SEK SEK

Med gåvan kunde organisationen genomföra följande aktiviteter:

  • Presentkort (Barnen fick presentkort i samband med organisationens årliga julfest där familjer bjuds in för att få möjlighet att fira jul som en vanlig familj och få tid att glömma allt annat för en stund)
  • Bowling(Dagen innan julafton var organisationen iväg med inbjudna medlemmar och spelade bowling samt åt julbord)
  • Skridskor(Under Januari 2018 ordnade organisationen med en skridskoaktivitet på Östermalms IP där alla fick rätt utrustning och två timmar själva på isen innan öppning för allmänheten )
  • Biokväll(under februari 2018 så annordnades en biokväll)

NANNE NETWORK

Stiftelsen Nanne Network grundades 2013 av Nanne Grönvall i syfte att förmedla vikten av respekt och förståelse för varandra samt hjälpa socialt utsatta barn och ungdomar. 

KONTAKTA OSS

Nanne Network
Svärdsvägen 21
182 33 Danderyd
kontakt@nannenetwork.se

BG: 338-9160
Swish: 123 473 4331

Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter här