top of page
Aktuellt

2023-11-09

Tack till alla som var på Rival

Nannes föreställningen Välkommen vad F-N vill du, blev otroligt välbesökt. I en fullsatt salong och med 20 otroligt viktiga organisationer representerade blev kvällen både underhållande, allvarlig och känslosam. De pengar som kommit in, kommer oavkortat att fördelas framför allt till organisationer som har jour telefoner chattar och annat under jul och nyårshelgerna. Länkar till artiklar om föreställningen. https://pascen.se/nanne-gronvall-valkommen-vad-f-n-vill-du/ https://duifokus.se/upplevelser/nanne-bjod-in-till-en-viktig-kvall/ https://fdensammamamman.se/en-kvall-med-rejala-kaftsmallar/ ———————— "TACK bästa fixarna för en alldeles unik kväll på Rival! Gick hem alldeles omskakad men också hoppfull - en nästan ovanlig känsla idag. Varmaste hälsningar Marianne Rundström" ———————— Tusen tack för en fantastisk show igår.

2023-11-08

Tack till alla som var på Rival

Vi på Nanne Network vill rikta ett stort tack till alla som var på plats på Rival igår och bidrog till en magisk afton. Vi vill även tacka för alla gåvor som kom in under gårdagen och som i skrivande stund fortsätter att komma in till stiftelsen, med pengarna kan vi göra skillnad! Vi kommer löpande släppa information kring fördelning av de gåvor som kommit in här på hemsidan. Återigen ett stort tack till ALLA som var med och bidrog. Tillsammans gör vi skillnad!

2023-09-29

Exklusiv föreställning "Välkommen, vem f-n är du?"

Föreställningen görs helt ideellt av Nanne i samarbete med hennes stiftelse Nanne Network, vars syfte är att belysa och stötta barn och ungdomar i utsatthet och förbättra förutsättningar för deras trygghet och psykiska hälsa. Överskottet från biljettförsäljningen går till Nanne Network för vidare ekonomiskt stöd till organisationer som hjälper barn och deras familjer främst under jul och nyår, som ofta blir tunga perioder på flera sätt. Biljetter: https://nortic.se/ticket/event/50197

2023-03-27

Gåva till Kista SCs fobollsläger

Kista SC planerar att hålla ett läger för pojkar i utsatta områden sommaren 2023 för pojkar 10–16 år på Vässarö för 40 deltagare. Lägret anordnas i förbyggande syfte med fokus på värdegrundsarbete och psykisk hälsa. Barnen får då möjlighet att träffa och lära känna scouterna vilket också är en fantastisk integrationsmöjlighet. Vi på Nanne Network tycker dessa typer av initiativ är otroligt viktiga och har därför valt att stötta detta initiativ med 20.000 SEK

2023-02-27

Gåva till Team Tilia
20.000 SEK

Team Tilia satsar nu stort på att uppnå 100% tillgänglighet i deras chatt vilket innebär att alla som försöker komma i kontakt med dem via chatten ska kunna göra det. Det tycker vi är ett viktigt och värdeskapande mål som vi valt att stötta med 20.000 SEK.

2022-02-23

Gåva till Löparakademin
5000 SEK

Rörelse är otroligt viktigt för att skapa en grund för välmående och psykisk hälsa. Utöver att introduceras till träning och rörelse så får deltagarna nya vänner och bygger därmed upp sitt egna nätverk. Därför väljer Nanne Network att fortsätta stödja Löparakademin som gör ett fantastiskt jobb med hela sitt team! Nanne Network skänker en gåva på 5000 SEK.

2022-01-25

Gåva till Healthy Woman
10.000 SEK

Healthy Woman är ett kvinnonätverk som arbetar för en förbättrad fysisk och psykisk hälsa i utsatta områden med fokus på Järvaområdet. Alla tjejer 13+ är välkomna att kostnadsfritt delta i aktiviteter. Nanne Network väljer att ge en gåva på totalt 10.000 SEK till Healthy Woman för det fantastiska arbete som görs för att främja rörelse och mental hälsa där utmaningarna är som störst i utsatta områden. Med en blandning av aktiviteter och lägerverksamhet på sommaren som inte bara främjar rörelse och psykiskt välmående utan också integration i samhället tycker vi på Nanne Network att Healthy Woman fyller en samhällsviktig funktion.

2021-12-11

Gåva till Team Tilia
10.000 SEK

Nanne Network har under flera år följt Tilias fantastiska arbete med att förbättra ungas psykiska hälsa. Genom de aktiviteter som Tilia genomför så bidrar de till en positiv samhällsutveckling och det vill Nanne Network vara med och främja genom att stötta organisationen så att de får möjlighet att fortsätta att göra bra saker, belysa ämnet och finnas där för barn och ungdomar. Tilia gör skillnad. Därför stöttar vi Team Tilia med 5000 SEK samt deltar i deras julkampanj 100% som syftar till att alla barn och ungdomar som är i behov av någon att prata med ska få en plats i Tilias chatt med ytterligare 5000 SEK, så totalt 10.000 SEK.

2021-04-22

Gåva till Holmalunds IF

Rörelse är viktigt och för Holmalunds IF där vissa av ungdomarna bor i ett socioekonomiskt svagt område erbjuds varje år en sommarfotbollsskola. Därför har Nanne Network valt att ge en gåva på totalt 2500 SEK för att stötta de fantastiska arbetet Holmalunds IF gör och för att de ska kunna genomföra fotbollsskolan som planerat under 2021.

2021-02-09

Gåva till Löparakademin

Träning är viktigt och har visat säg utmanande under rådande pandemi. Fler unga blir sittandes hemma framför sina datorer eller smartphones. För att möjliggöra Löparakademins fortsatta arbete under pågående pandemi ger vi dem en gåva på 10.000 SEK.

bottom of page